Cum să pregătești corect crema pe bază de unt și cremă de brânză
Precizări pentru prepararea și depozitarea cremelor:
- Dacă folosești unt, acesta ar trebui să fie moale, iar crema de brânză este bine să fie rece.
- În loc de zahăr, este mai bine să folosești zahăr pudră, atunci crema va fi omogenă.
- Crema de brânză după congelare își schimbă consistența -în acest caz, mai bine să nu riști să o congelezi.
- Crema pe bază de cremă de brânză se păstrează la frigider 3-5 zile, într-un recipient închis ermetic, în caz contrar - crema de brânză va absorbi toate aromele frigiderului.
- Raportul dintre crema de brânză și unt poate varia: unii folosesc raportul 1:1, iar alții reduc cantitatea de unt la raportul 2:1. Nu există un standard general acceptat, te poți orienta după gust.
Cum să pregătești corect crema pe bază de unt și cremă de brânză?
- Pune crema de brânza și untul într-un bol, amestecă manual până se omogenizează. Alternativ, bate cu un mixer la viteză medie.
- Cerne zahărul pudră într-un bol și amestecă din nou. Dacă intenționezi să adăugi adaosuri (coloranți, extract de vanilie sau oricare altă aromă), atunci o poți face după prima amestecare.
Ingrediente:
– 300 gr. de cremă de brânză Twoj Smak
– 120 gr. de unt 82,5% Oselka
– 90 gr. de zahăr pudră de la #gustapro
– extract de vanilie, coloranți sau alte arome la dorință
În această cremă poți adăuga orice fruct sau piure-uri de fructe.
Sperăm că ți-am putut fi de folos cu acest articol și îți dorim multă inspirație! ❤️