Cum să pregătești corect crema pe bază de unt și cremă de brânză

Precizări pentru prepararea și depozitarea cremelor:

  1. Dacă folosești unt, acesta ar trebui să fie moale, iar crema de brânză este bine să fie rece.
  2. În loc de zahăr, este mai bine să folosești zahăr pudră, atunci crema va fi omogenă.
  3. Crema de brânză după congelare își schimbă consistența  -în acest caz, mai bine să nu riști să o congelezi.
  4. Crema pe bază de cremă de brânză se păstrează la frigider 3-5 zile, într-un recipient închis ermetic, în caz contrar - crema de brânză va absorbi toate aromele frigiderului.
  5. Raportul dintre crema de brânză și unt poate varia: unii folosesc raportul 1:1, iar alții reduc cantitatea de unt la raportul 2:1. Nu există un standard general acceptat, te poți orienta după gust.

Cum să pregătești corect crema pe bază de unt și cremă de brânză?

  1. Pune crema de brânza și untul într-un bol, amestecă manual până se omogenizează. Alternativ, bate cu un mixer la viteză medie.
  2. Cerne zahărul pudră într-un bol și amestecă din nou. Dacă intenționezi să adăugi adaosuri (coloranți, extract de vanilie sau oricare altă aromă), atunci o poți face după prima amestecare.

Ingrediente:

– 300 gr. de cremă de brânză Twoj Smak

– 120 gr. de unt 82,5% Oselka

– 90 gr. de zahăr pudră de la #gustapro

– extract de vaniliecoloranți sau alte arome la dorință

În această cremă poți adăuga orice fruct sau piure-uri de fructe.

 

Sperăm că ți-am putut fi de folos cu acest articol și îți dorim multă inspirație! ❤️

× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!